måndag 14 februari 2011

Malva 1 år

Tog lite helgledigt ifrån bloggen men nu är jag tillbaka igen. I lördags vad det som sagt 1 års kalas för Malva. Hela släkten hade samlats för att fira vår fina tjej. Hon fick en massa fina presenter och det var en mysig dag. Av oss fick hon en "växa stol" och lite annat smått och gott. Efter kalaset åkte vi hem och mös med film i soffan.

På söndagen behövde Magnus hjälp med övervåningen, han håller på att fixa iordning Matilda och Malvas rum, så vi åkte dit så att C kunde hjälpa till. Henrik och jag mös med moster och kusinerna. Vi var ute och gick en långrunda, la pärlplattor och fikade. En underbart mysig dag. På kvällen blev det krabbelurer och mys.

Idag har vi varit på BVC där Henrik fått sin första vaccinationsspruta. Han var sååå duktig och skrek bara till precis när han blev stucken, när det var klart var han tyst och go igen. Men fy vad det gjorde ont i mamma hjärtat! Nu är det 2 månader tills nästa spruta. Han hade ökat en del i vikt också, nu väger han 6465 g och är 62 cm. Vår stora fina kille!

Bjuder på lite bilder från kalaset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

What do you think?